8 жовтня 2021 17:36
3

В'ячеслав ШЕВЧУК: "Теми Маліновського стало занадто багато, потрібно закінчувати розмовляти"

Колишній захисник збірної України В'ячеслав Шевчук прокоментував Tribuna.com майбутній матч національної команди з Фінляндією у відборі ЧС-2022, який відбудеться 9 жовтня.


- Буде жорстка гра, тому що нам кров з носу потрібні 3 очки. Буде як останній бій. Як говорив Петраков, кожен матч - як останній. Дуже важливий матч. Якщо не візьмемо очки, то практично не буде шансів потрапити на ЧС. Щоб рухатися далі, потрібна перемога.


– Хто замінить травмованого Миколенка?


- Петраков використовує схему в 3 захисники, лівого фулбека зіграє Соболь. Він добре себе показував на цій позиції в "Брюгге". Не бачу жодних проблем. Зліва у нас хороша конкуренція, як і справа – Тимчик і Караваєв можуть закрити бровку.


- Маліновський згодився б у цьому матчі?


- Цієї теми стало занадто багато, потрібно закінчувати розмовляти. Є конфлікт, окей. На даний момент Руслан не в збірній - це рішення тренера. Все, - сказав Шевчук.

А буде ще більше якщо з фінами і боснійцями втратимо очки
Так вот уже завтра могут или а) как минимум почти не говорить о Малине - если выиграют б) прямо кричать о нем со всех направлений - если проиграют
Сховати
Ще матч з боснійцями буде,от тоді точно будуть говорити.Одні , що і без Маліни можна вигравати і Петраков правий,а якщо другий варіант то Петраковп з болотом змішають,бо з Маліною були б шанси.