8 жовтня 2021 14:54

Матч "Львів – "Динамо" може пройти без глядачів

Після двотижневої паузи викликаної іграми національних збірних, Чемпіонат України для київського "Динамо" відновиться матчем проти ФК "Львів" який відбудеться 16 жовтня. Матч відбудеться у Львові на "Арені Львів".


Як стало відомо Meta-ratings.com.ua, цей матч може пройти без глядачів на трибунах. Рішення про те, буде чи дозволено допуск вболівальників на гру львів'ян з динамівцями, швидше всього, буде прийнято 14 жовтня, коли Міністерство охорони здоров'я Україна та місцева влада Львова визначать, в яку карантинну зону потрапить Львів. Якщо мова йтиме про "помаранчеву зону", тоді, можливо, буде розглядатися варіант допуску на стадіон уболівальників, які пройшли вакцинацію.


Нагадаємо, що київське "Динамо" підготувало до матчу проти "Львова" початок восьмого жовтня. Поки що Мірча Луческу не може розраховувати на двох травмованих футболістів-Віталія Буяльського та Віталія Миколенко.


Що стосується "Львова", то підопічні Олега Дулуба в паузі чемпіонату вирішили провести контрольний матч. Суперником львів'ян 10 жовтня стане рівненський "Верес". У цьому контрольному поєдинку не зможе зіграти капітан команди Енес Махмутович, який зараз знаходиться в розташуванні збірної Люксембургу.