7 жовтня 2021 11:17

Кандидат у збірну України ыз "Зорі" не знає собі рівних після 10-ти турів УПЛ

Під час паузи на матчі збірних можна підбити підсумки першої третини чемпіонату України. За 10 турів було оформлено 15 дублів. Найбільше таких набралося в третьому і шостому (по три), тоді як в четвертому турі команди обійшлися без дуплетів, пише zbirna.com.


Подібним чином відзначилися представники дев'яти клубів. По три дублі у Динамо і Зорі, по два — у Десни і Ворскли. При цьому лише кияни зробили два дуплети за матч — у грі з Колосом (7:0).


В активі українців 12 дублів, легіонери зробили три. На перші тайми припали три дуплети, на другі — шість, на обидва — також шість. Команди забивали практично завжди перемагали. Не пощастило лише Дніпру-1 (нічия) і Чорноморцю (поразка).


Після виходу на заміну відзначалися дублями чернігівець Денис Безбородько та гірник Георгій Судаков. Виділяється і луганчанин Владислав Кочергін, який зробив два дуплети, в тому числі і єдиний хет-трик в нинішній УПЛ.


До речы, новоспечений гравець збірної України із Зорі лідирує і в інших номінаціях. Так, Кочергін зробив і найшвидший дубль (з Інгульцем), і найпізніший (з Дніпром-1). Більш того, Владислав став автором найпізнішої дублю Зорі в ЧУ і ділить друге місце в історії за даним показником серед усіх гравців.


Всі дублі в УПЛ після 10-ти турів



Володимир СЕРЖАН