4 жовтня 2021 20:02
2

Журналіст: "Найкраще на позицію центрального нападника в "Динамо" зараз вписується Довбик"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі "Циганик LIVE" на FootballHub поділився своєю думкою про те, який форвард ідеально підійшов би під ігрові схеми Мірчі Луческу в "Динамо".


- Хто з нападників "Динамо" більш органічно вписується в тактичний малюнок Луческу? Довбик. У мене чомусь таке враження, що найкраще на позицію центрального нападника в "Динамо" зараз вписується Довбик.


З його габаритами, швидкістю і ударом – він був би зараз корисний команді Луческу. Як на мене, він для Луческу модельний нападник.


Рамірес? Ми його не знаємо. Шкурін поки не може знайти свою гру, не розуміє, що потрібно робити.


Вербич швидкий, але йому не вистачає габаритів, щоб на другому поверсі боротися. Гармашу не вистачає швидкості.


Кулач відновлюється після операції на серці і дай Бог, щоб у нього все добре було. Якщо ж ні, думаю, він взимку покине "Динамо".


Супряга... Він модельно теж підходить під гру Луческу – габаритний і швидкий. Але важкий Супряга, це видно неозброєним поглядом. Я дуже про нього переживаю, але ви подивіться, він у матчі з «Баварією» не міг втекти від захисників. З його-то швидкістю... його раніше ніхто наздогнати не міг. А зараз він просто важкий, йому потрібно себе в форму привести і в голові, і фізично. Думаю, він все одно вистрілить.


Але для мене з усіх нападників для Луческу найкраще підходить Артем Довбик.

Ненавижу журналистов!

P.S. Бывают редкие исключения.
Динамо не форварда, а центр поля потрібен. Ми розучились вибігати навіть в контратаки. Два три паса віддати на хід не вдається.

Повірте, 2 толкових футболісти в центр і забивати почнуть навіть Супряга з Гармашем.