4 жовтня 2021 19:59

Невілл про Сульшера: "Він повинен бути впевнений, що правильно використовує Роналду. Але Кріштіану не овечка, він не буде плисти за течією"

Колишній захисник "Манчестер Юнайтед" Гарі Невілл висловився про труднощі, з якими може зіткнутися головний тренер команди Оле-Гуннар Сульшер.


"Немає сумнівів у тому, що клуб збився зі шляху через відхід сера Алекса Фергюсона. Оле повернув клубу деякі цінності. Є група гравців, які, я думаю, дійсно хочуть грати за клуб. Останні підписання були набагато більше схожі на "Манчестер Юнайтед".

Але зараз я думаю, що з приходом Кріштіану Роналду, Джейдона Санчо і Рафаеля Варана, визнаних талантів світового класу, виникає тиск. Оле це знає. Про це він сказав на своїй прес-конференції. Він повинен перемагати. Ти повинен виграти трофей, коли керуєш командою три або чотири роки, і коли у тебе є такі гравці.

Оле повинен піклуватися про себе, він повинен бути егоїстичним, він повинен бути впевнений, що правильно використовує Кріштіану. Думаю, він переговорить з ним і скаже: "Слухай, якщо доведеться це робити, давай зробимо це в роздягальні".

Але Кріштіану теж не овечка. Він не буде просто мовчки плисти за течією. Він продемонструє своє неприйняття таких ситуацій і те, що нещасливий через них", – сказав Невілл.