3 жовтня 2021 22:52
7

Ігор СУРКІС: "Динамо" все одно є єдиною командою Києва"

Президент «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував нічию 0:0 в матчі УПЛ проти «Шахтаря».


«Після двох поразок 0:3 і 0:5 було складно налаштувати команду психологічно. На старті у хлопців був мандраж, але потім заспокоїлися і могли забивати. І хто сьогодні забив би першим, той би і переміг. Але і пропустити в кінці «Динамо» могло».


«Величезне спасибі киянам за підтримку. Підтримували свою улюблену команду, яка все одно є єдиною в місті Києві. Незважаючи на те, що граємо на одному стадіоні з «Шахтарем».


«Виникли проблеми з травмами. Випали Миколенко і Вербич. Беньямін планувався в основному складі, але, здається, нічого серйозного в плані пошкодження».


«Я задоволений грою Вітіньйо, і він буде тільки додавати. Я задоволений тим, що в УПЛ ми рік не програємо. Рівно рік», - сказав Суркіс.

Дербі: Динамо Київ - Шахтар Новопечерські Липки
Пока только разговоры - Крым наш
С болельщиками надо работать. Это наш по большому счету единственный козырь в противостоянии с Шахтёром, но последнее время зрителей на стадионе меньше, чем хотелось бы.
Сховати
Paul, когда последний раз на Динамо Шахтер собиралось 22 000? РАньше по 70 000 было
Сховати
Ivan Zaitsev, так ото ж...
Ivan Zaitsev, Раньше и хлеб был по 16 копеек...
Ivan Zaitsev, Вы забыли про ограничения карантинные так что в принципе это половина того что позволено пропустить в принципе. Ну и полюс не будем забывать раньше когда не было ограничений дешевых билетов было больше вот от того и зрителей по больше а сейчас не каждый готов швыряться купюрами на право и на лево