3 жовтня 2021 16:51
2

Блогер: "У Суперкубку" Шахтарю "пощастило: вдало відлетіло від штанги при ударі Супряги, а пізніше вдало відлетіло на голову Траоре"

Блогер Михайло Смоловий в своєму телеграм-каналі ділиться очікуваннями від сьогоднішнього протистояння "Динамо" з "Шахтарем".


- Превью багато в чому збігається з превью до Суперкубка. Обидві команди залишилися зі своїми слабкостями. Для розкриття сильних якостей обом потрібні сприятливі умови, які вони не можуть створювати для себе самі...


Шахтар вже жодного разу (навіть не два) демонстрував наскільки їм важко грати проти закритих конструкцій. Динамівці ж кілька разів доводили неспроможність контролювати те, що відбувається, коли розкривали простір за своїми спинами, і намагалися "типу" атакувати великими силами.

У Суперкубку Шахтарю пощастило: вдало відлетіло від штанги при ударі Супряги, а пізніше вдало відлетіло на голову Траоре, і впав флюк. Динамо після цього втратило всякий сенс стояти в обороні всією командою - кінець історії. Сьогодні, як і післязавтра, і через місяць, Траоре не буде. Тому ймовірність того, що подібний «відскік» м'яча зіграє за Шахтар стала ще менше.


Коліно Степаненка провело повний матч проти Інтера: що не дуже добре для Шахтаря навіть з 5-ма днями відновлення. Марлоса задіяли тільки в кінцівці, але старому вже важко грати 60 хвилин навіть раз на тиждень. Вихід будь-якого з петраківців/ротанців - це ослаблення максимальної вогневої потужності і цілісності оборони. Тому перед Динамо стоїть те ж завдання: залишатися в грі до фізичного розкладання Марлоса і Степаненко в районі 65-70-й. Потім через ліміт почнуться перестановки: минулого разу випускали Кривцова, переводили Матвієнка на фланг, щоб просто мати можливість замінити одного лише Марлоса. Подібний шахер-махер буде і сьогодні: Динамо до того моменту просто має утримувати нічийку.


Інтер, можливо, прийшов до такого ж висновку( після замін Шахтар стає більш вразливим): пік їх активності припав якраз на останні 10 хвилин матчу, де вони цілком могли його забирати.

Бред. Самое главное, что многие поверят в случайность. Да, кротик?
ущербная психология ждать....
так может 1 раз повезти, но на такой философии команду не построить