2 жовтня 2021 17:48
1

"Виправдовувати свої поразки суддівством-дитячий садок". Красніков - про скандали навколо "Металіста"

Віце-президент Металіста Євген Красніков в ексклюзивному інтерв'ю Youtube-каналу BurBuzz висловився про суддівські скандали, які виникають навколо харківського клубу в нинішньому сезоні.

- Після гри з Альянсом їх президент вийшов і щось там матюгався. Ми подивилися, розібрали момент. Червона була? Бувши. Забийте пенальті, і все. У наші ворота пенальті було? Був. У їхні ворота пенальті було? Був. Я вважаю, що виправдовувати так свої поразки - це дитячий садок. А потім ще говорити, що ми знімаємося. Чого зніматися? І що, знявся хтось? У Альянсу, нібито, новий спонсор, але хіба у них з'явився новий спонсор? Все ті ж залишилися.


Команди налаштовуються на Металіст, як на останній бій. Все-таки це серйозний подразник. А коли не виходить виграти, починають шукати якісь виправдання. Суддівство в Першій лізі досить кваліфіковане — вважає Красніков.


Фото - FootBoom

Делать подобные заявления для футбольного функционера это детский сад, а вот взятки судьям и футбольным чиновникам это коррупция и уголовное дело. Со временем всё дерьмо всплывет и кто-то сядет.