2 жовтня 2021 09:14
3

Юрист гравця "Рейнджерс" Камара закликав УЄФА виключати клуби зі змагань за расизм

Аамер Анвар, юрист півзахисника "Рейнджерс" Глена Камара, висловився про скандал у матчі 2-го туру Ліги Європи зі "Спартою" (0:1). Зустріч, що проходила в Празі (Чехія), супроводжувалася свистом школярів на адресу Камара. У "Рейнджерс" таку поведінку вболівальників порахували расизмом по відношенню до темношкірого футболіста. Відвідуваність стадіону була обмежена 10 тис.осіб. При цьому на трибуни пустили лише дітей віком до 14 років.


"Я сподівався, що закриття стадіону "Спарти" для фанатів через попередній скандал означає, що Камара зможе зосередитися на футболі. В УЄФА поступили мудро, пустивши школярів. Але кожен, хто дивився матч, чув, що діти сміялися і знущалися над Камара.

Чому діти на нього напали? Тому що після расистських образ з боку футболістів "Славії" його демонізували фанати і чеські ЗМІ. Було гнітюче дивитися на це. Глен засмучений поведінкою дітей.

Глен сказав, що вчора ввечері вимкнув телефон через образи, які тривали. Але ніхто не повинен миритися з расизмом. Відповідь УЄФА - жалюгідне мовчання. Нічого не зміниться, поки клуби не почнуть виключати зі змагань", — наводить слова Анвара журналіст Джордан Кемпбелл.
Проще исключить Рейнджерс из еврокубков и расизма станет в разы меньше, вместо того чтобы слушать нытье после каждого матча и разгребать скандалы.
А предположить что его освистывали не из за цвета, а из за того что он плохой человек, вообще не вариант?
Сховати
Simplefan, ты что? негры только хорошими могут быть) плохие это исключительно - белые гетеросексуальные мужчины.