1 жовтня 2021 16:38
1

Юрій ГУРА: "З "Динамо" боролися-боролися, але в підсумку отримали "бублик"

Головний тренер «Олександрії» Юрій Гура поділився з Meta-ratings.com.ua думкою про старт сезону у виконанні своєї команди.


«Після «Динамо» я дійсно погано спав (сміється). А взагалі-то після всіх матчів не сильно спиться. Воно ж як: події гри в голові крутяться, хочеться швидше побачити відео деяких моментів. Найчастіше буває, що коли після виїзних поєдинків повертаємося додому, то по дорозі переглядаю цікаві епізоди на планшеті. Потім дивлюся ще й вдома, а на наступний день роблю це і зі своїми помічниками. Сидимо, обговорюємо, думаємо...


- Яким чином, на вашу думку, можна боротися з необ'єктивним або неякісним суддівством?


- Якщо чесно, то мені взагалі не хочеться коментувати тему, пов'язану з суддівством.


- Моральний та фізичний стан підопічних напередодні поєдинку з «Маріуполем» як оцінили б?


- Начебто фізично деякі хлопці повинні були виглядати добре, тому що ми дали їм можливість трохи відпочити, і вони не поїхали на кубковий матч з сімферопольською «Таврією». А ось морально футболістам було важкувато, так як в тому ж матчі з «Динамо» пропустити в компенсований до другого тайму час єдиний м'яч - це серйозне психологічне потрясіння. Прикро удвычы, що в Києві боролися-боролися, а в підсумку отримали «бублик». Але після матчу з «Динамо» ніби відновилися. Зараз думаємо вже про майбутню гру - з «Вересом».

Нужно не бодатся, а в футбол играть, а то у вас все сводится к отбору очков за премии со стороны и получается не футбол, а бодание.