29 вересня 2021 10:47

Віце-президент "Кривбасу" - про конфлікт з "Металістом": "На "Олімпійському" є клітка, але ми ж не вважаємо фанатів за собак"

Тур у Першій лізі закритий, але пристрасті ще киплять. Досі гаряче після центрального матчу туру Кривбас - Металіст (0:5). Після гри гості звинуватили криворізький клуб у порушенні норм етики та моралі. Конфлікт спалахнув через обмежувальні грати для харківських уболівальників, який у Металісті назвали "кліткою". На думку гостей, так у Кривому Розі проявили неповагу до фанів.


У Кривбасі не розуміють суті претензій, адже клуб все робив згідно з протоколом. Більш того, за словами віце-президента команди Артема Гагаріна, Металіст надіслав офіційний лист, в якому вказав, що не буде організовувати поїздку своїх уболівальників на матч.

- Сьогодні ми невипадково на стадіоні НСК Олімпійський. Позаду мене гостьовий сектор, і тут також є сітка, також є клітина, якщо ви хочете її так назвати. Вона обгороджена. До нас сюди приїжджають фанати з різних країн. Ми що їх рахуємо їх за якихось там собак? Ні! Просто є норми. За регламентом змагань, ми взагалі мали повне право не допускати вболівальників Металіста на трибуни Гірник-Арени. Ми вийшли на зв'язок з фанатами Металіста, вони сказали, що їх буде близько 150 людей. Поліція Кривого Рогу сказала, що вони не зможуть забезпечити захист арени, тому ми вирішили запускати фанатів Металіста.

Фото - сайт телеканалiв "Футбол 1/2/3"