28 вересня 2021 20:10
1

Мірча ЛУЧЕСКУ: "Хочу, щоб після матчу з "Баварією" моя команда йшла з поля з високо піднятою головою"

Прес-конференція головного тренера "Динамо" Мірчі Луческу напередодні матчу з "Баварією".


- Багато фахівців і вболівальники кажуть, що "Баварія" зараз - машина, яку неможливо зупинити. Немає сенсу виходити на поле, якщо не віриш в успіх? В історії " Динамо "було багато успішних матчів проти"Баварії". Чи приготували ви якийсь рецепт, який дозволить завтра гідно виглядати або навіть допоможе виїхати з окулярами з цього стадіону?


- Так, ви маєте рацію, вони виглядають, як машина, яка запрограмована на перемогу. Там найкращі футболісти чемпіонату Німеччини з великим досвідом і великим талантом. Хочу, щоб моя команда йшла з поля з високо піднятою головою і щоб їм не було соромно за виконану роботу. Будемо грати. Це найсильніша команда в Лізі чемпіонів. У неї великі шанси виграти цей турнір. Це збалансована команда з фізично сильними і швидкими футболістами. Хочемо показати, що можемо битися з такими суперниками в Лізі чемпіонів.


- Наскільки втрата Буяльського велика для"Динамо"?


- Це один з наших кращих гравців, який був у кращій формі. У всіх іграх у нього був найвищий ККД. Це той гравець, який дуже добре грає в атаці, але ще краще працює в обороні, робить багато перехоплень. Віталій міг би нейтралізувати Кімміха, тому що вся гра "Баварії" проходить через нього.

- Ви грали проти "Баварії" Гвардіоли, коли очолювали "Шахтар". Яка "Баварія" сильніша-нинішня чи часів Гвардіоли?


- Навіть не хочу коментувати ту гру. Ця "Баварія" сильніша, ніж та. Пам'ятаю, що ми тоді добре зіграли у Львові, а на виїзді все вирішили видалення і пенальті.

Да, Бавария сейчас сильна как никогда. Немного стрёмно за наших. Но с другой стороны сегодня Динамо имеет возможность сыграть в свудовольствие, Результат над нами не довлеет.