28 вересня 2021 19:52
1

Віктор ЦИГАНКОВ: "Приємно, що Нагельсманн мене виділив. Старанно працюю щодня, щоб домагатися великих перемог в "Динамо"

Хавбек "Динамо" Віктор Циганков під час прес-конференції напередодні матчу з "Баварією" відповів на запитання журналістів.


- Нагельсманн сказав, що у тебе чудова лева і ти гравець для топ-клубу Європи. Що для тебе означають ці слова і наскільки мотивують перед завтрашнім матчем?


- Я намагаюся якісно робити свою роботу, щоб подобалося моїй команді і тренеру. Приємно, що мене виділяє інший тренер. Старанно працюю щодня, щоб домагатися великих перемог в "Динамо".

- Який у тебе настрій перед матчем з однією з найкращих команд усіх часів?


- Хочеться грати в Лізі чемпіонів проти кращих футболістів і кращих команд. Граючи проти кращих, сам стаєш кращим. Завтра вийде з хорошим настроєм. Головне виконати установку тренера. Хочемо довести, що можемо конкурувати з такими суперниками. Розуміємо, з ким ми граємо, але тим і цікавіше. Завтра буде дуже складено. Наш рівень і рівень "Баварії", як і рівні наших чемпіонатів - різні. Потрібно буде повністю віддатися на поле, а після матчу подивимося, як нам вдалося зіграти.

Старайся!
Это должно быть не Труа,
а команда, играющая в Лиге Чемпионов.
И не аренда, а хотя бы 25 - 30 млн.