28 вересня 2021 16:17
3

Вернидуб відреагував на своє фото у формі шерифа

Історичний прорив Тираспольського "Шерифа" в груповий етап Ліги чемпіонів сезону-2021/22 пов'язаний з фігурою його головного тренера Юрія Вернидуба.



Очолив молдавську команду минулої зими 55-річний український фахівець зумів створити боєздатний колектив, що став справжнім сюрпризом у футбольній Європі. Подолавши на шляху до групового турніру чотири етапи "Шериф" не програв жодного з восьми матчів, а в першому ж поєдинку в групі створив сенсацію, обігравши донецький "Шахтар".


Після цього Юрій Вернидуб став однією з найпопулярніших персон у ЗМІ Тирасполя, Молдови та України. Зовсім не випадково в цей період небайдужі шанувальники українського фахівця стали авторами забавного портрета, на якому Юрій Вернидуб зображений одягненим в форму справжнього шерифа.


В ексклюзивному коментарі Meta-ratings.com.ua Юрій Вернидуб поділився своїми емоціями, після того як побачив себе у формі шерифа.


"Да, багато мені цю картинку надсилали. Пожартували з хлопцями з цього приводу, не більше того. Тепер всі думки про гру з мадридським "Реалом".


Думаю поле этого сезона дядя Юра главный кандидат, чтобы сменить Деда на посту главтренера ДК.......
Тем верменем Шериф ведет 1:0 у Реала
Ему идёт :)