28 вересня 2021 12:25
4

Рінат АХМЕТОВ: "Вірю в тренерський талант Де Дзербі і його ідеї"

Фото - Depositphotos.com


Президент "Шахтаря" Рінат Ахметов розповів la Repubblica про причини запрошення Роберто Де Дзербі.


"Італійська тренерська школа по праву вважається однією з найсильніших в Європі і світі. Я дуже довіряю італійським фахівцям - вони найсильніші тактики, найсильніші стратеги, найсильніші мотиватори і прекрасні люди.


Ім'я Невіо Скала назавжди вписано золотими літерами в історію "Шахтаря". Мені пощастило працювати з ним і його тренерським штабом. Саме під керівництвом Невіо "Шахтар" виграв свої перші золоті медалі в чемпіонаті України, і тоді в світі не було людей щасливіших за нас.


Зараз ми йдемо разом з Роберто Де Дзербі - розділяємо біль і радість, будуємо "Шахтар" майбутнього. Роберто - молодий, прекрасний, амбітний тренер і чудова людина. Я вірю в його тренерський талант і його ідеї.


І я дуже радий, що буквально минулого тижня Роберто разом з "Шахтарем" завоював свій перший трофей – виграв Суперкубок у "Динамо" (3:0). Це була красива гра і яскрава перемога", - сказав Ахметов.


Де Дзербі очолив "Шахтар" влітку цього року.

Где бы вы, сука, были вместе со своим Скалой, если бы 13 мая 2002 года не перестало биться сердце Валерия Васильевича Лобановского. После матча в Запорожье мы опережали кротов на 4 очка без шансов для подземных.
Сховати
Santos, не надо Великого Тренера опускать до уровня 4 х очков. Это другое сынок. Пусть тогда кроты стали чемпионами только бы Он не умер. По крайней мере многие так думают.
Сховати
Maestro66, Ленина что ли видел, что позволяешь себе так ко мне обращаться?
Пропустят меньше 5 ? ТАЛАНТ !