28 вересня 2021 09:40
1

Перша ліга. "Mеталіст" розгромив "Кривбас" на виїзді та збільшив відрив від переслідувачів

У довгоочікуваному протистоянні лідерів, «Кривбасу» та «Mеталіста», рівної боротьби не вийшло.


Уже в дебюті криворіжці пропустили після автоголу Івана Зотька. Проте це не вибило їх із колії, і вони намагалися відповідати на кожну атаку харків’ян контрвипадом. Навіть коли після удару Пейшоту м’яч опинився в сітці воріт «Кривбасу» вдруге, господарі продовжували чинити опір. Остаточно вони змирилися з поразкою лише після призначення в їхні ворота пенальті й вилучення Володимира Заїменка.


Після фінального свистка головний тренер «Кривбасу» Геннадій Приходько вибачився перед уболівальниками за фіаско (0:5), зазначивши, що команда не збирається опускати руки.


Викликав інтерес і поєдинок у Житомирі, де «Полісся» приймало «Оболонь», адже обидві команди не приховують свого бажання підвищитися в класі. «Пивовари» доволі неочікувано здобули розгромну перемогу завдяки Артуру Мурзі та Олексію Лобову, які оформили по дублю. Підопічні Юрія Калитвинцева обмежилися тільки голом престижу від Артема Козака. 1:4.


Загалом 10-й тур пройшов під диктовку гостей, особливо добре вони зіграли вчора, коли «Альянс» переміг у Кременчуці, а «Прикарпаття» - у Тернополі.


да уж, у хорьков Балули - топ игрок.