27 вересня 2021 20:09

Сімоне ІНДЗАГI: "Бачив матчі з" Монако "і"Динамо". За 2,5 місяці роботи в" Шахтарі "Де Дзербі вже багато чого домігся"

Фото - Depositphotos.com


Головний тренер "Інтера" Сімоне Індзагі поділився очікуваннями від матчу з "Шахтарем" в Лізі чемпіонів.


- Як оціните минулі матчі "Інтера": програш "Реалу" (0:1) і нічия з "Аталантою" (2:2). Чи можна завтрашній матч назвати вирішальним, враховуючи, що команди програли перші матчі в ЛЧ?

- Ні, я не можу назвати цей матч вирішальним. Звичайно, він дуже важливий. Ми будемо грати проти сильного суперника, у якого хороший рівень гравців.


Нам потрібно проявити свої найкращі якості, щоб домогтися позитивного результату. Думаю, ми зіграємо добре, як з "Аталантою" - мені сподобалося, як мої футболісти проявили себе.

- Як вплине на результат те, що "Шахтар " очолює італієць Роберто Де Дзербі?


- Я бачив матчі відбору з "Монако", Суперкубок з "Динамо" і бачу, як Де Дзербі прищеплює свої ідеї команді. За 2,5 місяці роботи в "Шахтарі" він вже домігся багато чого.


Бачу, як він адаптує свої ідеї з урахуванням наявних у розпорядженні гравців.


- Чи вдалося вам домогтися більш інтенсивної гри "Інтера" за 2,5 місяці роботи в клубі?


- Моя команда добре грала в тих 6 матчах, що вона провела. Нам трохи не вистачає балансу-великою кількістю переходимо на чужу половину поля. Можливо, нам слід грати трішки простіше, тому що після помилок в передачах ми часто пропускаємо небезпечні атаки на наші ворота. Цього потрібно уникати.


У нас були кілька складних матчів - у трьох ми пропускали першими. Але мені сподобалося, як реагувала команда.


- Проблеми з балансом стосуються всієї команди або окремих гравців? Чи можливо очікувати зміни у складі?


- У нас атакуюча команда, ми переходимо вперед великими силами, створюємо багато моментів і буває, що ми допускаємо технічний брак, іноді його багато. Сильний суперник може цим користуватися і проводити гострі контратаки. Нам слід покращувати гру в цьому аспекті.

У той же час, нам потрібно прагнути грати в свою гру, грати в атакуючий футбол і забивати багато голів, – сказав Індзагі.