27 вересня 2021 12:05
1

"І що ж зробив Роналду?". Фергюсон розповів, як Кріштіану не прислухався до його слів

Колишній головний тренер "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон розповів про роботу з португальським форвардом Кріштіану Роналду.


"Багато хто говорив, що Роналду любити пірнати в штрафний. Таке дійсно траплялося, але потім він став краще діяти проти захисників. Роналду міг вальсувати навколо них. Він міг атакувати на неймовірній швидкості. Він був народжений з бажанням стати кращим. Кріштіану пожертвував собою заради цього.

Пам'ятаю, як одного разу ми повинні були грати з "Арсеналом" в суботу. Днем раніше під час тренування пішов сильний дощ. Я сказав Роналду: "Знаю, що ти завжди продовжуєш працювати після тренування, але зараз звідси треба йти. У нас завтра гра, а тут дуже мокро. Газон став м'яким". Я пішов до офісу і визирнув у вікно. І що ж зробив Роналду? Він просто перейшов на поле зі штучним газоном. У мене не залишилося аргументів. Я нічого не міг сказати Кріштіану. Він мене переміг, - наводить слова Фергюсона офіційний сайт "МЮ".
Его можно любить, можно не любить за гламур( хотя до Бекхэма ему в этом плане очень далеко!), но.....Чего никто не отнимет у Роналду, так это то, что он суперпрофессионал своего дела!