27 вересня 2021 08:28
1

Володимир ЄЗЕРСЬКИЙ: "У зльоті Усика є і наша маленька заслуга"

Перемігши в Лондоні британця Ентоні Джошуа, український боксер Олександр Усик став володарем відразу чотирьох чемпіонських поясів серед супертяжів-професіоналів.


Екс-гравець національної збірної України з футболу Володимир Єзерський, який свого часу також займався боксом, в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua поділився своїми враженнями про поєдинок Джошуа-Усик.


"Перш за все, хочу сказати, що з Олександром я познайомився, коли ще виступав за сімферопольську "Таврію". Усик був уболівальником цієї команди і намагався не пропускати домашніх матчів. Після того, як він переїхав до Києва, то почали зустрічатися вже на тренуваннях збірної України з футболу серед ветеранів. Коли була можливість, то Олександр із задоволенням брав у них участь. Виходить, в тому, що Усик в Лондоні був у відмінній фізичній формі, є і наша маленька заслуга.


Не дивно, що в чемпіонських 11 і 12 раундах Усик не тільки тримав, але і нагнітав темп, до чого суперник виявився не готовий і мені здається, що продовжуйся бій ще один раунд, то Джошуа не уникнув би нокауту.


Чим ще вразив Олександр? Психологічною стійкістю, таке враження, що йому все одно, де перемагати: вдома або в гостях. Пригадується, одну зі своїх найяскравіших перемог українець здобув над росіянином Муратом Гассієвим у Москві. Тепер ось і в поєдинку з британцем Джошуа Усик домінував на його «полі».


Звичайно, відразу після бою я відправив йому вітальне повідомлення. Упевнений, що під час поєдинку в Лондоні Усик відчував підтримку українських уболівальників, серед яких були і футболісти Андрій Шевченко, Андрій Ярмоленко, а також легендарний боксер Віталій Кличко. Це дуже важливо".


Фото - УАФ

"Ми орали - я і трактор", - сказала муха, злітаючи з кабіни.