25 вересня 2021 10:38
3

В. о. головного тренера "Колоса" Кузнєцов: "У нас, напевно, вже 10 пенальтистів змінилося. Злий рок"

В. о. головного тренера "Колоса" Сергій Кузнєцов прокоментував поразку від "Ворскли" (0:1) в УПЛ.


- Резюме просте-я вважаю, сьогодні була нічийна гра, рівна кількість моментів з обох сторін. Гра йшла до першого забитого гола. На жаль, нам не вдалося забити першими, хоча і був у нас пенальті. Далі події вже розвивалися не на нашу користь. На жаль, відіграватися ми не дуже вміємо, є проблеми у нас з цим. Зробили все, що могли, доклали максимум зусиль, але результат сьогодні знову для нас плачевний.


- "Колос" знову не забив пенальті. Що з цим робити?


- Не знаю, що робити. Вже у нас, напевно, вже 10 пенальтистів змінилося. Злий рок по пенальті у нас. Ну нічого страшного, значить потрібно забивати з гри, потрібно більше атакувати, більше бити по воротах і забивати.

- Як ви вибирали, хто буде бити пенальті?

- Вже важко якусь логіку шукати. Якщо минулий раз у нас бив Петров-ця людина була останнім, хто у нас забивав. То зараз ми вже довго вирішуємо, хто це буде робити. Ну, вибір припав на Чурко, значить ми помилилися.


- Чим обумовлена заміна Ренана на Костишина в перерві?


- Ренан непереконливо провів перший тайм, не вистачало руху, мало відкривання, що нам потрібно було.


Потрібно було відіграватися, йти вперед, ризикувати, меншу кількість гравців залишати позаду, що ми і робили. На жаль, не забили.


Я думаю, нам потрібно перш за все працювати над обороною. У нас помилки в обороні повторюються - у грі з "Маріуполем", зараз, з "Інгульцем" були помилки. Без надійної оборони не буде перемог, – сказав Кузнєцов.


Фото - ФК «Колос»

Тунца пора возвращать!
"Прокляття Селезньова"))
Или карма