22 вересня 2021 16:05

Кадім ХАРРIС: "Грав в АПЛ на приголомшливих стадіонах, але те, що було вчора на "Металісті" — неймовірно"

Півзахисник "Металіста" Кадім Харріс поділився враженнями від свого дебюту в матчі 1/16 Кубка України проти "Десни".


- У мене була бесіда з головним тренером перед грою. Ми говорили про те, що я вийду, і для мене це стало приємним сюрпризом. Спочатку мова йшла про плюс-мінус 15 хвилинах, але я отримав ще більше ігрового часу.


За цю довіру і за цей шанс дуже вдячний головному тренеру. Поки я провів з командою всього кілька тренувань, але крок за кроком будемо прогресувати і йти вперед.


- Ти довго грав в Англії, де на трибунах завжди багато глядачів. Чи здивувала тебе атмосфера на харківському стадіоні?

- Так, на батьківщині я грав і в Прем'єр-лізі, на приголомшливих стадіонах з прекрасною атмосферою, але те, що було тут вчора — це неймовірно. Треба сказати, що в Англії через ситуацію з коронавірусом уболівальникам тривалий час вхід був заборонений, ми грали при порожніх трибунах.


Перед підписанням контракту я був на грі з "Поліссям", тоді спілкувався з клубом, ми фіналізували деталі. Вже тоді я зрозумів, що тут фантастичні вболівальники і унікальна атмосфера на стадіоні. Я перейнявся цим вже тоді.


Але коли ти сидиш на трибуні — це одне, а на полі — трохи інше. І тому дуже вдячний кожному вболівальнику, який цього вечора прийшов на стадіон. Дуже сподіваюся, що ми будемо радувати їх надалі і грою, і результатом, — сказав Харріс.


Фото: ФК "Металiст"