21 вересня 2021 23:09
19

Джерело: Карлос де Пена дав згоду продовжити кар'єру в "Динамо"

Київське Динамо, незважаючи на придбання бразильського вінгера Вітіньо, працює над тим, щоб зберегти в команді ще одного легіонера-уругвайця Карлоса де Пену.


Раніше легіонер, у якого була найнижча зарплата в команді (20 тисяч євро) і закінчувався контракт 31 грудня 2021 року, виявляв бажання продовжити кар'єру в іншому клубі, маючи пропозиції з Італії та американської MLS.


Враховуючи, що головний тренер киян Мірча Луческу виявив бажання зберегти де Пену для основного складу, клуб вступив в переговори з агентами футболіста, які днями прибули до Києва.


Як стало відомо Meta-ratings.com.ua, переговори для "Динамо" пройшли успішно. За наявною інформацією, вже після матчу з "Шахтарем" в Суперкубку клуб і футболіст остаточно видалять всі формальності і закріплять їх на папері, проте принципове згода на продовження Де Пеною кар'єри в київській команді від нього отриманий.


У нинішньому сезоні Карлос Де Пена провів 7 матчів у складі "Динамо", в яких забив 2 голи і віддав 3 результативні передачі.

Как по мне Вербич круче!!!! Мирче он чегото не понравился. Сколько на себе вывозил матчей!!!
нормальный легионер, главное, чтоб не как велозо - играл на своем уровне только матчи лч и два матча в чемпионате - один за день до подписания нового контракта и один после
была самая низкая зарплата в команде (20 тысяч евро)
Как же ж бедняги выживают, на такую мелочь?
Вербич потух, у Антюха шансов заиграть стает все меньше.
Сховати
Махно, у Вербича не так много игрового времени, после травмы.
А навіщо тоді в команді Вітіньйо і Антюх? Вербіч скоріше всього взимку піде з команди. Бразилець гратиме однозначно, а Дениса шкода...
Для подальшого розвитку Антюха - це не дуже добре. Але якщо Вербіча готові сплавити кудись, тоді все стає на свої місця.
У Карлоса отличный, умный пас и профессиональное отношение к работе. Очень рад, что он остаётся в Динамо.
Отлично, Карлос в последнем матче прям огонь
Опаньки...Но Карлос всё-таки хорош. И часть команды, что ни говори.
Сховати
Kostik, часть команды, часть корабля)
Де Пена, Вербич, Витиньо, Антюх + Диалло в U-19

Жестяк...
Сховати
Google, чёто кажется что Вербича будут зимой устраивать …