20 вересня 2021 20:36
18

Матч Прем'єр-ліги між "Динамо" і "Шахтарем" може пройти без глядачів через інцидент на "Олімпійському"

Київське "Динамо" може втратити глядацьку підтримку у своєму наступному домашньому матчі.


Як стало відомо Meta-ratings.com.ua, КДК УАФ найближчим часом розпочне справу проти "Динамо" через ситуацію з бійкою вболівальників на матчі "Динамо – "Олександрія", який відбувся на "Олімпійському" 19 Вересня. Враховуючи відкриття справи поліцією та наявність великої кількості постраждалих уболівальників за підсумками інциденту на КДК може застосувати до киян суворі заходи. За наявною інформації, може послідувати покарання у вигляді введення заборони на відвідування наступного домашнього матчу "Динамо" глядачами.


Додамо, що наступний домашній матч команда Мірчі Луческу повинна провести третього жовтня проти донецького "Шахтаря".


Нагадаємо, що під час центрального матчу восьмого туру УПЛ "Динамо — "Олександрія" на трибунах НСК "Олімпійський" виникла бійка між фанатами. Із заявами про тілесні ушкодження різного ступеня до Печерського управління поліції звернулися чотири людини.


Після того, що сталося в заяві прес-служби "Динамо" було зазначено, що хуліганські дії зафіксовані камерами стадіону, фото та відео направлені в поліцію.

А вот и заказчики провокации. Кротовня - главный выгодополучатель этого инцидента
Сховати
tori4, я не люблю полювання на відьом, але в нашому футболі так завжди і є...
Вот и устанавливаете конкретных личностей,устраивших дебош, привлекайте их к уголовной ответственности и пожизненно закрывайте им доступ на трибуны.
Этих дебилов давно надо ,,приласкать" как следует!!!
А простые зрители тут при чем????