19 вересня 2021 13:05

Сульшер про слова Фердинанда про гру з "Янг Бойз": "Ріо іноді говорить про те, про що не так багато знає. Роналду не давав вказівки гравцям"

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Оле-Гуннар Сульшер прокоментував недавні слова екс-захисника клубу Ріо Фердинанда.


Фердинанд, говорячи про те, що нападник Кріштіану Роналду стояв поруч з Сульшером під час матчу групового етапу Ліги чемпіонів проти "Янг Бойз" (1:2) і вигукував щось партнерам, заявив: "Будь Я тренером, сказав би йому сісти. Але як сперечатися, якщо у нього такий статус?"

"Ріо іноді дає коментарі про речі, про які не так багато знає.

Мартінс Перейра грубо зіграв проти Неманьї Матіча і повинен був отримати жовту. І Бруну, і Кріштіану були дуже залучені в гру і схопилися, опинившись поруч зі мною. Вони пробули там недовго і щось кричали судді. Але суддя продовжив існуючу тенденцію - проти нас було прийнято кілька поганих рішень. Потім Кріштіану і Бруну сіли.

Ми знаємо, що в технічній зоні може перебувати тільки одна людина. Це Або я, або Майкл Керрік, або Майк Фелан, або Кіран Маккенна.

Вони встали під впливом моменту. Гравця "Янг Бойз" повинні були видалити. У мене немає проблем з тим, що вони проявили емоції, а потім сіли назад. Роналду не давав вказівки гравцям, ні", – сказав Сульшер.