17 вересня 2021 17:33
1

"Холанд може купити багато чого, але не зможе купити красиві вчинки. Можливо, шум у медіа вдарив йому в голову". Форвард збірної Гібралтару про відмову Ерлінга від обміну майками

Нападник збірної Гібралтару Ріс Стайч, який грає за "Хеднесфорд Таун" з 7-го англійського дивізіону, розповів, що форвард дортмундської "Боруссії" і збірної Норвегії Ерлінг Холанд проявив неповагу до його партнера по команді.


У березні Гібралтар приймав Норвегію в рамках кваліфікації ЧС-2022 і програв з рахунком 0:3. Після матчу капітан збірної Гібралтару Рой Чиполіна підійшов до Холанда і попросив футболку, але Ерлінг проігнорував суперника.

Після матчу-відповіді відбору ЧС-2022, в якому Норвегія розгромила суперника (5:1), жоден з гравців Гібралтару не підійшов до Холанду на знак протесту.

"Ніхто з нас не хотів отримати футболку Холанда, так що ми проігнорували його. У березні, коли ми грали в Гібралтарі, наш капітан попросив у Холанда футболку.

Норвегія виграла з рахунком 3: 0, але Холанд не забив жодного. Його замінили після години гри, і він був роздратований.

Коли вони обидва закінчили інтерв'ю для телебачення, Рой сказав йому: "Мій маленький син - твій величезний фанат. Не заперечуєш, якщо ми поміняємося футболками?"

Холанд просто подивився на нього, посміявся і пішов! Він може купити багато, але не може купити красиві вчинки. Можливо, весь той шум, який створюють медіа, вдарив йому в голову. У нього була можливість ощасливити дитину на день, місяць, рік вперед, але він відмовив.

Тому ніхто зі збірної Гібралтару не хотів отримати його футболку в Осло. Можливо, він зберіг її як сувенір на честь свого хет-трику або подарував комусь із уболівальників збірної Норвегії, тому що це був їх перший домашній матч з глядачами після коронавірусу", – сказав Стайч.
и ведь гибралтарец прав