17 вересня 2021 16:19

Гвардіола відмовився вибачатися за слова про вболівальників "Манчестер Сіті"

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола заявив, що не буде вибачатися за коментарі про вболівальників клубу, і вважає, що його слова були неправильно витлумачені. Після перемоги з рахунком 6:3 над "РБ Лейпциг" в Лізі чемпіонів в середу Гвардіола сказав, що хотів би, щоб в суботу на матч з "Саутгемптоном" прийшло більше людей, ніж на матч ЛЧ.


- Чи говорив я після гри з "Лейпцигом", що був розчарований тим, що стадіон не був заповнений? Інтерпретація є інтерпретація, я не збираюся вибачатися за те, що сказав. Я не кажу нічого поганого, я здивований тим, що сталося з цього приводу.

Я не в перший раз за свою кар'єру говорив про це, я говорив подібне в "Барселоні" і "Баварії". Коли проводиш важку гру в Лізі чемпіонів, знаючи, що буде три дні підготовки, коли у "Саутгемптона" був весь тиждень, я вирішив щось зробити.

Я сказав, що мені б сподобалося, нам потрібна підтримка, неважливо, скільки людей прийде, але я запрошую їх прийти і насолодитися грою, тому що нам потрібна їх підтримка. Якщо після п'яти сезонів люди не можуть зрозуміти мою поведінку, це тому, що вони не хочуть правильно зрозуміти те, що я сказав.