17 вересня 2021 15:02

Вудворд висловив підтримку Сульшеру: "Ми більш ніж коли-небудь впевнені, що "МЮ" на правильному шляху"

17 вересня виконавчий директор "Манчестер Юнайтед" Ед Вудворд виступив із заявою, в якій висловив підтримку головному тренеру команди Уле Гуннару Сульшеру. На тижні "МЮ" безвольно поступився "Янг Бойз" (1:2) в Лізі чемпіонів, що викликало серед уболівальників хвилю невдоволення тренером.


"За літо ми значно підсилили команду, додавши в неї Кріштіану Роналду, Рафаеля Варана, Джейдона Санчо і Тома Хітона. Ці підписання продемонстрували нашу постійну здатність залучати на "Олд Траффорд" одних з кращих футболістів світу і нашу тверду прихильність тому, щоб допомогти Улі досягти успіху на полі.


Ми чітко сформулювали нашу стратегію створення команди з першокласних новобранців і місцевих талантів, що поєднує в собі баланс молодості і досвіду, з метою завойовувати трофеї і грати в атакувальний футбол за зразком "Манчестер Юнайтед", тому ми продовжуємо зміцнювати нашу скаутську службу і збільшувати інвестиції в клубну академію, щоб забезпечити стійкий успіх. Хоча формування команди - це постійний процес, ми більш ніж коли-небудь впевнені в тому, що ми на правильному шляху".