17 вересня 2021 12:44

На MEGOGO з'явився авторський подкаст Вадима Скічка "Гра на випередження"

В очікуванні Ліги Чемпіонів УЄФА команда MEGOGO Audio та коментатор Вадим Скічко випустили подкаст «Гра на випередження». У кожному випуску автор оглядатиме найкращі події зі світу футболу, передбачатиме результати важливих ігор та насолоджуватиметься разом зі слухачами історіями, які їх супроводжуватимуть.


Перший епізод присвячений початку Ліги Чемпіонів УЄФА 2021-2022. У подкасті йдеться про шанси команд у етапах турніру, українські команди в Лізі Чемпіонів та передбачення результатів чемпіонату.


«Ідею появи футбольних подкастів ми з колегами з MEGOGO Audio обдумували вже давно. Хочемо, щоб користувачі отримували якомога ширший спектр інформації та мали повне занурення у процес. Футбольний сезон триває майже без перерв, подій безліч, тому іноді треба «підсвічувати» деякі з них. Приємно, що окрім трансляцій та студій, присвячених футболу, користувачі MEGOGO відтепер матимуть змогу ще й у аудіоформаті слухати про улюблену гру. Очікування події іноді перекриває насолоду від неї самої. Наше завдання зацікавити аудиторію та звернути увагу на той ексклюзивний продукт найвищого ґатунку, який пропонує MEGOGO. Відкрию таємницю, це не єдина серія футбольних подкастів яку ми готуємо разом із MEGOGO Audio, — каже коментатор та автор подкасту Вадим Скічко, — Працювати над «Грою на випередження» було легко та приємно, адже це тема, яка мені близька та у якій я перебуваю буквально 24/7. Водночас хотілося зробити свій внесок у розвиток спортивних подкастів в Україні. Це мотивувало. Сподіваюся, слухачі оцінять наші старання та візьмуть участь у формуванні тем подальших випусків. Ми за активний діалог із аудиторією».


Подкаст доступний абсолютно безкоштовно для прослуховування у мобільному додатку MEGOGO в розділі «Аудіо» на смартфонах на базі iOS та Android та в автомобілях з аудіосистемами Android Auto та Apple CarPlay.


Нагадаємо, MEGOGO активно розвиває спортивний напрям й має ряд ексклюзивних подій, серед яких: матчі Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій УЄФА, La Liga, Ligue 1, Copa América, італійська Серія А та Чемпіонат Бразилії із футболу, бої Top Rank, K2 Promotions Ukraine, Bellator, кіберспорт в партнерстві із Maincast та багато іншого.