17 вересня 2021 08:33
2

Віктор СКРИПНИК: "Посипати голову попелом не будемо"

Підсумки гри з "Буде-Глімт" підбив головний тренер "Зорі" Віктор Скрипник:


- Чи здивував вас сьогодні "Буде-Глімт"?


- Ми розуміли, що "Буде-Глімт" - серйозний суперник, у якого є свій тактичний малюнок. У першому таймі була своєрідна розвідка. У другому таймі перший стандарт надломив нашу команду. А далі індивідуально сильні якості гравців суперника дозволили їм використовувати свої шанси.


Нашого опонента вітаємо з перемогою. Будемо готуватися далі. Вже в неділю у нас чемпіонат і наступна гра. Посипати голову попелом не будемо. Будь-які ігри, навіть такі, додають досвіду. Тут важливий кожен нюанс і рішення. Зараз проведемо гру в чемпіонаті з "Чорноморцем", а потім будемо дивитися далі.


- Ви аналізували і "Буде-Глімт" і ЦСКА. Кого вважаєте фаворитом, включаючи вас?


- "Рому" ми теж аналізували.


- "Рому", безумовно, теж. Просто зрозуміло, що вона безумовний фаворит.


- Кожна гра - це нова історія. Зараз ми програли, але попереду гра у відповідь, плюс дві гри з ЦСКА і "Ромою". Будемо готуватися, а час все покаже. Зараз сильніша одна команда, а завтра буде сильніша інша.


- Хто з гравців суперника вам запам'ятався?


- Капітан команди дуже сподобався. Група атаки теж. Кожен знає, що робити на полі. Але в основному я дивлюся на свою команду, і мене більше цікавлять мої гравці.

А надо бы!
Уважающий себя тренер в таких случаях уходит в отставку.
Понятно, что не один тренер виноват в плачевных результатах команды, но контроль над ситуацией утерян, как внутри, так и во взаимодействии с руководством.
Если оно не способно или не хочет укреплять состав, уважающий себя тренер оставляет их самих разруливать ситуацию, с этими уже полностью деградированными, как игроки, ....дубами....
Сховати
Henry, все верно