16 вересня 2021 18:06

Будинок гравця "Челсі" Джеймса пограбували під час матчу з "Зенітом". Вкрадені медалі за ЄВРО-2020, Лігу чемпіонів і Суперкубок УЄФА

Захисник "Челсі" і збірної Англії ріс Джеймс повідомив, що його будинок пограбували під час матчу Ліги чемпіонів з "Зенітом" (1:0).


"Увечері 14 вересня, коли я грав за клуб в Лізі чемпіонів, група боягузливих грабіжників вломилася в мій будинок. Спільними зусиллями їм вдалося занурити в машину важкий сейф, в якому знаходилися деякі особисті речі.

Я не зберігаю вдома ювелірні прикраси, тому все, що зберігалося в сейфі, – медалі: медаль переможця Ліги чемпіонів, медаль переможця Суперкубка УЄФА і медаль за друге місце на Євро-2020.

Ці медалі ми завоювали разом з "Челсі" і збірною Англії – нагороди, які не відняти у мене незалежно від того, чи володію я фізично ними, щоб довести це.

Однак я звертаюся до всіх моїх шанувальників, уболівальників "Челсі" і збірної Англії з проханням допомогти виявити і видати цих негідників, які ніколи не відчують себе спокійно, тому що докази проти них накопичуються.

Поліція, мої радники, "Челсі" і багато інших підтримують мене, і у нас є чіткі версії про те, хто ці злочинці. Ми йдемо за ними.

На щастя, під час злому в будинку нікого не було, але я хочу повідомити всім, що зі мною все в порядку. Я дійсно ціную можливість розповісти вам про мою біду, і я сподіваюся, що разом ми зможемо зловити цих людей і відновити справедливість", – написав 21-річний англієць.