16 вересня 2021 12:13
18

Журналіст: "Бенфіка" сильніша за "Динамо" настільки, наскільки динамівці сильніші за своїх суперників у Прем'єр-лізі"

Ведучий шоу "ТаТоТаке" Михайло Співаковський прокоментував гру "Динамо" з "Бенфікою".


- Чесно кажучи, в першому таймі матчу з "Бенфікою" я думав: "чорт візьми, це як у фільмі про лицаря - тебе зважили, обміряли і визнали ні на що ні придатним". Але принаймні ти розумієш, чого очікувати від"Динамо". У кожному матчі вони гратимуть ось так і десь їм пощастить. Десь не буде VAR і буде зарахований гол Шапаренко.


Якби кияни з "Бенфікою" зіграли в інший футбол, їх би переїхали трактором. "Динамо" в чемпіонаті грає так, як португальці грали з киянами. "Динамо" вийшло грати з командою, яка сильніша за нього настільки, наскільки динамівці сильніші за своїх суперників у Прем'єр-лізі. І при цьому "Динамо" змогло переключити тумблер і зіграти так, як проти киян грав "Металіст 1925".


"Бенфіка" вжала динамівців у такий низький блок, якого я дуже давно не бачив. Це був якийсь крах. Гравці "Динамо" навіть не могли помацати м'яч. Бойко був кращим за відсотком точності передач. Я дивлюся гру і мені здається, що Шапаренко лажает, а він виявився мало не кращим за статистикою. Величезна кількість шлюбу і помилок. Здавалося, що Сидорчук зіграв свій найгірший матч, а він найкращий гравець по InStat.


Я залишився незадоволений матчем. Мені здається, що єдиним світлим плямою був Бойко. Всі зіграли набагато нижче своїх можливостей. Шкурін зіграв в нуль, але його не можна в цьому звинувачувати. Він взагалі був відірваний від м'яча. Якби у "Бенфіки" в центрі атаці грав більш рухливий і щасливий форвард, ніж Яремчук, в першому таймі було б вже 2:0. За що можна похвалити киян, так це за те, що вони були краще готові функціонально.

боже, что он несёт...