15 вересня 2021 18:27

Василь КАРДАШ: "Радує ,що у "Динамо" є два практично рівноцінних воротаря"

Колишній гравець "Динамо" Василь Кардаш прокоментував Tribuna.com нічию київського клубу з "Бенфікою" (0: 0) у стартовому турі групового раунду Ліги чемпіонів.


- 0: 0 при трьох гольових моментах "Динамо" в компенсований час-позитивний чи негативний результат?


- Судячи з того, як складалася гра – всі залишилися при своїх. Моменти були і у "Бенфіки", яка володіла м'ячем. У компенсований час забійні моменти були у "Динамо". Результат варто розцінювати як закономірний.

- Хто найбільше сподобався у складі "Динамо"?


- Важко виділити когось, мені сподобалася колективна гра. Воротар виручив, що вийшли на заміну гравці загострювали. Шапаренко забив, але через ВАР скасував гол. Гармаш добре вийшов. Не став би виділяти когось одного, в кожній лінії були свої лідери.


– Бойко провів хороший матч – 4 сейва. І взагалі жодного разу не пропустив у 4 матчах за "Динамо" в поточному сезоні. Бущану важко буде повернутися до стартового складу?

- Хороша конкуренція ще нікому не завадила, до того ж вона додає приємного головного болю головному тренеру. Радує, що є два практично рівноцінних воротаря, які в будь-який момент можуть підмінити один одного.


- А як вам Яремчук?


- Видно, що ще не повністю освоївся, звикає до стилю гри команди. Проте свій моментик мав, коли виручив Бойко. Він освоїться і буде більш грізним форвардом. Головне для форварда - результативність, а він її демонструє в новій команді.


- Матч відвідали чи то 21 657 глядачів, чи то 27 854. Це мало чи достатньо для Києва та ЛЧ?


- Враховуючи відсутність обмежень, турнір і суперника – це не максимум. Будемо сподіватися, що вболівальники розігріються і в наступних матчах будуть більше заповнювати стадіон. Головне, щоб не було ніяких обмежень через ковіда - сказав Кардаш.


Фото - Footboom