15 вересня 2021 16:24

Шмейхель піддав критиці рішення Сульшера в поєдинку з "Янг Бойз"

Петер Шмейхель зізнався, що його дуже сильно здивував кадровий вибір норвезького фахівця на зустріч зі швейцарцями, яка, нагадаємо, завершилася поразкою манкуніанців з рахунком 1:2. Також Сульшер не порадував і перестановками по ходу гри.


"Ми завжди можемо задавати питання про вибір складі, але в даному випадку у вас попереду гра з "Вест Хемом" в неділю, ви проводите перший матч в Лізі чемпіонів - так чому б не зіграти найсильнішим складом? Навіть з урахуванням штучного газону - просто виграйте цей матч!


Мейсон Грінвуд знаходиться в прекрасній формі. Він молодий хлопець. Він забиває, створює моменти не тільки для себе, але і для інших. Так, Варан тільки прийшов в команду, але я б хотів бачити цих двох на полі. Потім Сульшер знімає з гри Роналду. Ми, як вболівальники, хочемо бачити Роналду на полі, незважаючи на те, що команда залишилася в меншості. Якщо він отримає м'яч, то може щось придумати. Вони так довго хотіли роздобути такого гравця, але Сульшер його змінює і випускає Марсьяля, якого хотіли продати. Це дивно. Дивно ще й тому, що Марсьяль погано грає в обороні. Він не трудяга, а нападник. Команда грає в меншості, ми не розраховуємо створювати моменти, так навіщо випускати Марсьяля?"- цитує Шмейхеля CBS Sports.