14 вересня 2021 21:48
2

MEGOGO представляє одразу дві нові спортивні студії

Сьогодні, 14 вересня, напередодні матчу першого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА MEGOGO розпочинає сезон із нової студії прямо на території стадіону НСК «Олімпійський».


Медіасервіс планує проводити студійне мовлення щодо усіх домашніх матчів одразу із місця події.


Формат передбачає ефіри до, під час та після події. Ведучим студії буде Роман Кадємін, шеф-редактор напряму футбол і єдиноборства на MEGOGO. Серед сьогоднішніх запрошених експертів: бронзовий призер Олімпіади 1976 року Леонід Буряк, чемпіон світу U-20 Денис Попов та заслужений тренер України В’ячеслав Грозний. Гості, в першу чергу, проаналізують наскільки команди готові до очного протистояння. Їхніми колегами по ефіру стануть коментатори матчу «Динамо» — «Бенфіка» Вадим Скічко та Віталій Кравченко, які час від часу включатимуться у розмову з експертами. Початок студії о 20:45.




Друга студія, мовлення якої заплановано на матчі, що відбуватимуться в інших країнах, буде віртуальною. Спеціальна технологія в Україні застосована вперше. Найближчий ефір вже 15 вересня, напередодні матчу «Шериф» — «Шахтар».


Нагадаємо, трансляція матчу «Динамо» — «Бенфіка» відбуватиметься на інтерактивному каналі MEGOGO Футбол 1, у розділі «Спорт». Перегляд доступний за передплатами «Спорт» (199 грн/міс) та «Максимальна» (299 грн/міс).


Нагадаємо, MEGOGO став ексклюзивним транслятором матчів Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій УЄФА сезонів 2021 – 2024 років в Україні, починаючи із сезону 2021/2022.

надеюсь они обанкротятся
переждем четыре года и посмотрим какое дно следующее и донее оно чем это