14 вересня 2021 15:16

Олексій АНДРОНОВ: "Група, у яку потрапило "Динамо", не просто складна, а на межі неможливого"

Популярний коментатор телеканалу Viasat Олексій Андронов, що спеціалізується на чемпіонатах Росії, Німеччини, Іспанії та Англії, зробив прогноз на матч "Динамо" Київ – "Бенфіка" в 1-му турі групового етапу Ліги чемпіонів сезону-2021/22.


- Група, в яку потрапило київське "Динамо", не просто складна, а на межі неможливого. І тут стартовий матч-відмінний тест для португальців. Зайві очки втрачати не можна. Той, хто буде допускати осічки, хто перший допустить осічку, звичайно, може відправитися і на третє місце, якщо не четверте. "Бенфіка" їде до Києва, прекрасно розуміючи, що треба грати на перемогу. "Бенфіка" не програє з травня. Команда сильно змінилася в порівнянні з минулим сезоном, вона дуже впевнена в собі.

Дві ставки вибрав. Самі вибирайте, яка більше підходить. На мій погляд, надійна ставка - "Бенфіка" з форою (0)" за 1,6. Але можна спробувати і варіант "обидві заб'ють". Навіть "Спартак" зумів якусь кількість підходів створити до воріт "Бенфіки". До того ж "Бенфіка" ніколи особливо не любила оборонятися. Постарається португальська команда зіграти від атаки. Плюс там є Роман Яремчук, який буде мотивований.

Коефіцієнт впевненості в прогнозах-7 за 10-бальною системою.