14 вересня 2021 14:17

Тарас МИХАЛИК: "Відсутність Буяльського може позначитися на атакуючому потенціалі "Динамо"

14 вересня в першому поєдинку групового турніру Ліги чемпіонів "Динамо" в Києві прийматиме "Бенфіку".


Екс-гравець "Динамо" Тарас Михалик в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua розповів, що може допомогти киянам взяти гору.


"Складно дати прогноз на цей поєдинок, перш за все, через те, що немає визначеності з тим, хто зіграє у господарів на вістрі атаки. На мій погляд, варіант з півзахисником Гармашем в ролі центрфорварда не актуальний, все ж Ліга чемпіонів це не його рівень на цій позиції. Також може позначитися на атакуючому потенціалі киян і відсутність Буяльського з його гольовим чуттям.


Віталій вже провів два тренування в загальній групі, але не думаю, що Мірча Луческу довірить йому місце в старті. Буяльський багато пропустив і знаходиться не в тому ігровому тонусі, як одноклубники.


Тому не виключений варіант, що кияни зроблять ставку на якісний відбір на своїй половині поля і різкі контрвипади. Мені як молодому тренеру самому цікаво, яку схему візьме на озброєння Мірча Луческу.


Звичайно, інтерес до матчу підігріває присутність у лавах "Бенфіки" українця Романа Яремчука. Думаю, що тренерський штаб португальців обізнаний, що свій шлях у великому футболі нападник збірної України починав саме в "Динамо", тому буде сильно мотивований. Однак, на мій погляд, Яремчук, швидше за все, вийде на заміну.


До стартового свистка арбітра я завжди оцінюю шанси команд 50 на 50.Однак враховуючи, як у Києві потужно підтримують "Динамо" в єврокубках, то вважаю, що допомога 12 гравця може допомогти господарям зіграти з позамежною самовіддачею і домогтися сьогодні позитивного результату.


Нагадаємо, що поєдинок "Динамо" - "Бенфіка" розпочнеться 14 вересня о 22.00.