14 вересня 2021 13:54

Максим КАЛІНІЧЕНКО: "Думаю, у "Бенфіки" в матчі з "Динамо" не буде такої легкої прогулянки, як у протистоянні зі "Спартаком"

Експерт сайту ВсеПроСпорт.ру-колишній півзахисник збірної України Максим Калініченко-зробив свою ставку на матч групового етапу Ліги чемпіонів "Динамо" Київ – "Бенфіка".


- У стартовому турі групового етапу Ліги чемпіонів "Динамо" Київ вдома прийме "Бенфіку". Недавній кривдник московського "Спартака" грає в гостях у цій зустрічі. Я думаю, що у португальців тут не буде такої легкої прогулянки. Динамівці здатні надати супернику більш якісний опір.

Але я також вважаю, що гра буде складною для обох команд. Є, як завжди, невеликі проблеми у киян. "Бенфіка" ж сильна, але, на мою думку, очевидним фаворитом в цій грі вона точно не вважається.

Традиційно не дуже добре "Бенфіка" може зіграти на виїзді зі східноєвропейською командою. По-моєму, цей клуб не завжди вдало виступає з суперниками типу київського "Динамо".

Сподіваюся, що "Динамо" зможе в першому ж матчі групового етапу ЛЧ чинити опір такому супернику. Команда у Луческу молода і завзята. Добре клуб організований зараз. Є у киян всі шанси, як мінімум, не програти.


Фото - FootBoom