14 вересня 2021 11:39

Віктор ЦИГАНКОВ: "На такому рівні граємо рідко, тому це наш шанс показати себе і подивитися, чого ми стоїмо"

Півзахисник "Динамо" Віктор Циганков в інтерв'ю YouTube-каналу "Бомбардир" поділився своїми думками про перспективу команди в Лізі чемпіонів.


- Чого очікуєте від цієї Ліги чемпіонів? Багато хто говорить, що, мовляв, одна справа запалювати в чемпіонаті, а інша – в Лізі чемпіонів.

- По суті, ми довго не грали в Лізі чемпіонів і тільки в минулому році потрапили в неї. Можна сказати, що в цьому сезоні група сильніша, але у нас був досвід виступів у попередньому розіграші турніру.


Напевно, кожен зараз подивиться на свій рівень, на те, який досвід ми встигли придбати.


- Команда сильно змінилася в плані досвіду? Чи є різниця в порівнянні з минулим сезоном?

- Я б сказав, що до нас більше впевненість прийшла. Ми виграли три трофеї в Україні, зіграли в Лізі чемпіонів, і тепер розуміємо, що з усіма цими командами можна конкурувати. Звичайно, є помилки, над якими потрібно працювати, - на цьому рівні їх чітко видно.


Взагалі, на такому рівні ми рідко граємо, тому це наш шанс показати себе і подивитися, чого ми стоїмо.


- "Динамо" може вийти з цієї групи?

- (посміхається) Давайте буде готуватися на кожну гру по черзі. Того року ми теж думали, що обіграємо тих чи інших у себе вдома... можна багато чого в голові собі придумати, але дійсність така, що у нас є свій рівень, і є світовий рівень. Ми будемо прагне хоча б щороку грати на такому рівні. А далі вже як вже вийде-перше, друге або третє місце. Потім окуляри будемо рахувати.


- Скаути завжди переглядають гравців у великих матчах. Є особливий настрій на такий турнір і такі поєдинки?

- Ліга чемпіонів - це такий турнір, який ти ще дитиною дивився по телевізору, мріяв у ньому зіграти і себе показати. І тепер така можливість є. Ми будемо готуватися як команда, і у кожного гравця є свої обов'язки, які ми постараємося втілити на футбольному полі.