13 вересня 2021 23:59
3

Георгій БУЩАН: "Я не можу сказати, що Михайличенка не поважали"

Воротар "Динамо" Георгій Бущан для "Вацко Live" порівняв підходи до роботи Олексія Михайличенка та Мірчі Луческу.


- Я чув, що Олексій Михайличенко не був авторитетом для команди. Він не спілкувався з футболістами, він тримався на відстані. І коли прийшов Луческу, головна причина успіху - що він став авторитетом, колосальна повага.


- Я не можу так сказати про Михайличенка, що його не поважали. До нього є повага, бо це легенда "Динамо". Просто коли хлопці молоді, їм потрібно кожен день нагадувати, що вони повинні робити на футбольному полі. Ось сьогодні присутнє це, що постійно тобі нагадують, день у день, що ти повинен робити це, це і це.


Глобально я не можу сказати, що якось можуть відрізнятися тренування від попередніх тренерів і сьогодні. Але коли ти виходиш на тренування, тобі пояснюють, і ти розумієш, для чого ти це робиш. І тоді пояснювали, але, можливо, в меншій мірі, ніж сьогодні. Це може набридати, але в підсумку це дає результат.


- Я чув, що Луческу детально суперника розбирає.


- Взагалі, до дрібниць. Досі. У нас зараз графік, ми сміємося між собою, як в офісі. О 12 приїжджаємо на базу, загальний обід, потім відпочинок, в 4-5 теорія мінімум годину. Починаємо аналізувати суперника, повністю до дрібниць. Хто може, хто не може, у кого які шнурки. Я не знаю, звідки у Містера стільки енергії, але він постійно говорить.

Я с ужасом жду момента, когда Дед решит уйти на покой..
это называется профессионализм
Сховати
yakov, і це єдине, що наразі дає мені дістави сподіватись ан успіх з Бенфікою та навіть Барсою.