13 вересня 2021 23:33
1

Георгій Бущан - про призначення Луческу: "Ми спочатку були в шоці"

Воротар "Динамо" Георгій Бущан розповів "Вацко Live" про методи роботи Мірчі Луческу.


- Впевненість, яку надає Містер, ти її відчуваєш. Звичайно, ми спочатку були в шоці. Як це може статися? Я не розумів. Не вірив до того дня, поки я його побачив у нашій формі, на нашій базі. На сьогоднішній день на кожній теорії все, що він говорить, всі вбирають, як губка. До цього часу вже і пацани трохи зміцніли. Прийшов хороший тренер, який розбирається в цьому. І доносить нам інформацію всю... Ось як він розжував - і в рот поклав. І вже від нас залежить, як ми це виконаємо на футбольному полі. Він надав нам впевненість, і ми повірили в те, що ми можемо.


У нього є досвід, розуміння футболу. Один на один у мене не було розмови. Я з ним за рік два рази розмовляв. Перший - він сказав, що мені довіряє, а другий - після чемпіонату, ми там про своє поговорили.


Він змінив ментальність, підготовку до матчів і відповідальність на футбольному полі.


Не вірили взагалі в призначення Луческу. У день, коли його повинні були представити, з пацанами типу: "Хто-небудь його бачив?". Ніхто не бачив. Сидорчук, напевно, перший з ним познайомився. Я не вірив, чесно. Звичайно, я пам'ятаю всю історію, що було до цього. Але прийшовши до нас, я розумію, чому він поводився так тоді. Тому що він робить все для команди, колективу і результату.", - сказав Бущан.

Всі були в шоці.
результати на данний момент показують, що це одне з найкращих рішень Суркіса за останні часи. Луческу здоров"я та успіхів!