13 вересня 2021 21:28

Вік-енд для футболістів збірної України: невдалий дебют Харатіна в Польщі, м’ячі Циганкова й Яремчука

Перший після міжнародної паузи клубний вік-енд для футболістів, яких Олександр Петраков викликав на вересневі матчі збірної України, вклався у два дні, зачепивши п’ятницю, 10 вересня, коли «Брюгге» Едуарда Соболя в 7-му турі чемпіонату Бельгії на своєму полі розбив «Остенде» - 3:0.


Украй насиченою видалася субота, 11 вересня. У 6-му турі чемпіонату Угорщини «Ференцварош» Олександра Зубкова переміг у будапештському дербі «Гонвед» (1:0), а «Фехервар» Євгена Макаренка на виїзді розписав нічию з «Мезековешдом» (2:2).


У 4-му турі англійської Прем’єр-ліги «Вест Гем» Андрія Ярмоленка на чужому полі розійшовся миром із «Саутгемптоном» (0:0).


У 7-му турі української ПЛ «Динамо» обіграло в Харкові «Металіст 1925» - 2:0. Один із голів на свій рахунок записав Віктор Циганков. Окрім нього, у складі команди Мірчі Луческу у грі взяли участь ще шестеро збірників: Денис Бойко, Ілля Забарний, Віталій Миколенко, Олександр Сирота, Сергій Сидорчук та Олександр Караваєв.


У Львові «Зоря» Владислава Кочергіна та Сергія Булеци зіграла внічию з «Рухом» (1:1).


У 4-му турі чемпіонату Португалії «Бенфіка» Романа Яремчука на виїзді розшматувала «Санта-Клару» (5:0). Один із м’ячів забив саме форвард збірної України.


У 7-му турі чемпіонату Польщі «Легія», за яку дебютував Ігор Харатін, у Вроцлаві поступилася «Шльонську» з рахунком 0:1.


Зрештою, у 3-му турі італійської Серії А «Аталанта» Руслана Маліновського на власному стадіоні програла «Фіорентині» - 1:2.