13 вересня 2021 20:42
2

Рафаїлов - про ситуацію з Маліновським: "Хотілося б почути тепер думку Руслана"

Думкою про ситуацію, що склалася в таборі національної команди з Meta-ratings.com.ua поділилася людина, яка знає про Руслана Маліновського не з чуток - колишній генеральний директор «Зорі» Сергій Рафаїлов. За його керівництва Маліновський не один сезон успішно захищав кольори луганського клубу.


«Я не володію повністю інформацією, що ж там сталося. Для цього краще було б поговорити з самим Русланом. На даний же момент ми знаємо лише про те, що сказав тренер. З Маліновським я давно не розмовляв, але можу сказати, що знаю про нього по минулим нашим взаєминам. Він дуже порядна, дисциплінована і цілеспрямована людина.


Руслан завжди з повагою ставився до старших - до друзів, членів команди, тренерів і футболістів. Це факт.


Все, що останнім часом відбувається навколо нашої збірної та українського футболу в цілому, дійсно має дуже сильну руйнівну силу. До того, як на посаду головного тренера національної команди був призначений Петраков, відносини між його попередником Андрієм Шевченком і президентом УАФ Андрієм Павелком були «чмоки-чмоки», «обнімашки», і раптом: раз - і ці люди розбіглися. Тому багато в цій справі незрозуміло».

Все в говне , а я а белом
Ещё и этот нарисовался. Он каким боком к сборной Украины? Пора бы уже интересоваться взаимоотношениями Карпина с Дзюбой и перестать совать свой нос в дела другой страны.