13 вересня 2021 16:30
3

Йожеф САБО: "Відвідуваність матчів "Шахтаря" і "Динамо" на "Олімпійському" залежить від того, з ким вони грають"

Колишній український тренер Йожеф Сабо розповів Tribuna.com, чому "Шахтар" у стартових турах УПЛ зібрав на "Олімпійському" більше глядачів, ніж "Динамо".


"Таке. Все залежить від того, з ким грають. Якщо "Динамо" грає з "Минаєм", то, звичайно, багато хто не прийде. Махнуть рукою: "а, це "Минай". Ні. У Києві і так виграють. Як і "Шахтар".


А даремно, тому що "Шахтар" з "Дніпром-1" (2:0) провели дуже пристойний матч. Особливо показовий другий тайм. Такі зустрічі подобаються глядачам.


На Лігу чемпіонів одна й інша команда зберуть пристойну кількість глядачів. У Києві люблять футбол. Збірна України наступний матч кваліфікації ЧС-2022 (проти Боснії і Герцеговини – прим.) проведе у Львові, там теж люблять футбол, хворіють і ходять на футбол", – сказав Сабо.

Да, к сожалению Динамо, растеряло своих болельщиков в столице. Теперь, только и остаётся, что обвинять Шахтёр в приписках по количеству зрителей, но это как прикрывать дырку в стене газетой. Посмотрим по количеству зрителей на матчах ЛЧ в этом сезоне.
Сховати
Jew, ну тут мы перебьем, у нас нет Шерифа, на который мало желающих сходить будет.
любят футбол это когда каждый матч аншдаг, как в Англии и Германии, а также Греции и Венгрии, а у нас глоры, ходят не на ДК, а на Баварию и Барсу