13 вересня 2021 15:40

Денис АНТЮХ: "Подзвонив агент і сказав, що я їду в"Динамо". Чесно, не очікував цього і дуже зрадів!"

Півзахисник "Динамо" Денис Антюх в інтерв'ю шоу "Трендец" розповів про свій перехід до київського клубу.


- Після матчу, в якому ти забив у ворота "Динамо", відчув, що до тебе прикута увага?

- Це був перший раз. Ми зіграли той матч, завершили перше півріччя і у нас після гри був банкет. На наступний день ми з ранку гуляли з дитиною, і мені подзвонив агент, який запитав, чи піду я в "Динамо". Я йому відповів: "Що за питання? Звичайно, піду!".


Але тоді не зрослося, може, клуби між собою не домовилися. Після цього я залишився в "Колосі", пограв ще півроку, а коли влітку приїхав на збори, мені подзвонив агент і сказав, що я їду в "Динамо". Я зрадів. Чесно, не очікував цього! Два рази в таку команду не кличуть.


- В одному з інтерв'ю президент "Колоса" Засуха сказав, що виставить на тебе цінник в 1 млн доларів, щоб "Динамо" тебе не підписало. Пам'ятаєш цей момент?

- Так, я дивився це інтерв'ю. На той момент, можливо, у нього була така думка, а потім щось змінилося. Мене тоді спочатку хотіли орендувати на півроку, подивитися, чи підійду Я. Костишин же сказав, що проти оренди, і якщо "Динамо" хоче мене підписати, то нехай кличуть тільки на повноцінний контракт.


У підсумку, напевно, не домовилися, а через півроку все ж дали можливість поїхати в "Динамо".


- Коли не вдалося взимку перейти в "Динамо", у тебе, напевно, в голові взагалі треш творився?

- Звичайно, раз така інформація вже пішла, хотілося спробувати себе в Києві. Але я тоді все нормально сприйняв, поїхав у відпустку і пережив все це. Потім приїхав на збори і нормально готувався. А що там зробити можна було? Не домовилися - і не домовилися. Це не від мене залежало.


- Після завершення чемпіонату "Динамо" знову проявило інтерес до тебе…

- Там як вийшло. Я їхав на збір з "Колосом", але мені подзвонили і сказали, що з "Динамо" все ж домовилися, і що там мене хочуть подивитися.


- Тобто, ти нічого про ситуацію з "Динамо" не знав?

- Ні. Просто їхав на збори і навіть не думав про це. Але коли подзвонили і сказали, я дуже зрадів! Якраз в дорозі був, відразу батькам і дружині подзвонив.


- Спочатку ти їхав на перегляд. Сподобаєшся-підпишуть, ні-вибач.

- Так, спочатку був перегляд. Поїдеш - доводь. Все в твоїх ногах і голові. Доведеш - залишишся. Так і вийшло.