12 вересня 2021 08:58

Артета: "Мабуть, це були мої найкращі 10-15 днів у футбольній кар'єрі"

Головний тренер "Арсеналу" Мікель Артета дав коментар після перемоги над "Норвичем" (1:0) в 4-му турі АПЛ. Лондонський клуб вперше набрав очки у нинішньому сезоні.


"В емоційному плані це була дуже важка гра. Ми грали перед своїми глядачами після трьох поразок поспіль. Ми повинні були обов'язково перемагати сьогодні.

Я відразу побачив, як агресивно ми грали і прагнули забити. Після перших 20-25 хвилин був період, коли наша гра стала виглядати трохи невпевненою, ми занадто швидко атакували і втрачали м'яч. Це була відкрита гра. У другому таймі ми знову взяли контроль над грою і повинні були забивати набагато більше.

Як мені було останні тижні? Мабуть, це були мої найкращі 10-15 днів в футбольній кар'єрі. Не можу сказати, що вони були найпростішими, але, ймовірно, найкращими.


Необхідно було зрозуміти, навіщо я роблю те, що я роблю, і чому я прийняв рішення стати футболістом або тренер. Вся справа в рівні довіри в клубі. У тому, як кожен в команді - я говорю про всіх співробітників клубу-надавали підтримку, намагалися поліпшити ситуацію і зберігати оптимізм" - наводить слова Артети офіційний сайт "Арсеналу".