11 вересня 2021 22:04

Роберто ДЕ ДЗЕРБІ: "СК" Дніпро-1 "створив нам складності після голу Фернандо, у нас був присутній страх"

Головний тренер "Шахтаря" Роберто Де Дзербі прокоментував перемогу над "Дніпром-1" (2:0) в 7-му турі УПЛ.


- Наскільки важко складалася гра після паузи на матчі збірних?


- Завжди складно - і в матчах до паузи, і після. Ми грали проти дуже сильної команди, але зіграли добре. Особливо гарні ми були на останніх хвилинах другої половини.

Дніпряни створили нам складності після голу Фернандо, у нас був присутній страх. Мені не сподобалися перша половина другого тайму, ми грали з м'ячем не особливо сміливо. Ми втратили ритм і пересували м'яч неправильно. А в другій половині другого тайму вже створювали моменти і могли забити другий гол раніше. Могли забити і третій м'яч.


- Наскільки було важко без Додо і Марлона?


- У "Шахтарі" багато сильних гравців, але різної якості і віку. Я дуже вірю в Коноплю, у нього може бути хороша кар'єра. Молоді гравці повинні грати, щоб стати більш впевненими, зокрема Вітао. Вони обидва зіграли добре.

- Фернандо вийшов на лівому фланзі півзахисту, а Педріньо на вістрі. Яка роль була у другого? Центрфорвард або фальшива дев'ятка? Як він впорався з цим завданням?

- В кінцевому результаті я правий чи ви?


- Думаю, ви.

- У мене такі принципи гри, що швидкісним гравцям краще грати на фланзі. Це два дуже сильних футболіста, які можуть грати на різних позиціях.


- Недооцінки "Шерифа" в ЛЧ не буде?


- Я не дуже добре знаю цю команду, я думав про "Дніпро-1". Але сьогодні почну думати про "Шериф", - сказав Де Дзербі.


Фото - ФК "Шахтар"