11 вересня 2021 19:04
9

"Металіст 1925" - "Динамо" 0:2. Звіт про матч. Три очки в скарбничку

Фото - А.Лукацький, ФК "Динамо"


Після перерви на матчі збірних "Динамо" в статусі лідера чемпіонату в 7-му турі Прем'єр-kіги на виїзді зустрічалося з "Металістом 1925".


Незважаючи на повернення в стрій основного кіпера киян Бущана місце у воротах зайняв Бойко. Кендзера і Миколенко розташувалися на правому і лівому краю захисту відповідно. У центрі оборони вийшли Забарний і Сирота.

У ролі опорного хавбека виступив Сидорчук. Компанію в середині поля йому склали Андрієвський і Лєднєв, які замінили дискваліфікованого Шапаренка і травмованого Буяльського.


На правому фланзі півзахисту вийшов Циганков, на лівому - де Пена. Позицію нападника довірили Шкурiну. Також в запас "Динамо" потрапив новачок команди Вітінью.


Перший удар по воротах відбувся на 2-й хвилині зустрічі. Сидорчук дальнім пострілом вирішив розім'яти голкіпера харків'ян Сидоренка, який без труднощiв зловив м'яч.


Куди небезпечніше був момент у Лєднєва. Богдан отримав передачу в штрафному суперника від Андрієвського, але з-під захисника пробив повз ближнього кута.


Далі кияни створили ще два напівмоменти. Шкурін не зумів переправити м'яч у сітку після подачі Андрієвського в район воротарського, а Кендзера на дальній штанзi не дотягнувся до круглого, якого йому головою скидав Забарний.

На 35-й хвилині Кендзера після навісу з кутового головою пробив у поперечину, від неї м'яч відскочив знову на поляка, і з другої спроби Томаш відправив сферу у ворота.


Однак раділи динамівці недовго. Арбітр Козиряцький звернувся до допомоги VAR, зафіксував офсайд у Сироти, який брав активну участь в епізоді, i скасував гол.


Відразу після цього "Металіст 1925" створив свій перший момент у зустрічі і ледь не повів у рахунку. Ременюк виявився зовсім один недалеко від кута воротарського, прийняв передачу від партнера і вистрілив у поперечину. На перерву команди пішли, таки не забивши.


Втім, на початку другого тайму рахунок на табло змінився. Де Пена вирізав подачу в штрафну на Шкуріна, беларус грудьми скинув м'яч на Циганкова, Віктор підробив круглого під ліву ногу і завдав точного удару в дальній кут.


Через п'ять хвилин м'яч вдруге опинився в сітці воріт кіпера "Металіста 1925" Сидоренка. Забив Гармаш, що вийшов на заміну. Козиряцький спочатку гол скасував, вважаючи, що у динамівця був офсайд, однак після підказки VAR змінив своє рішення і вказав на центр поля.


Доводити до розгромного рахунок могли спочатку Циганков, а потім Сидорчук. У першому випадку блискуче зіграв Сидоренко, А в другому удар капітана "Динамо" прийняв на себе захисник. Наприкінці зустрічі на поле вийшов Супряга, але запам'ятався лише отриманою жовтою карткою.


Арбітр компенсував до основного часу цілих 8 хвилин "Динамо", однак ні Караваєву, ні Вербичу, нi Гармашу не вдалося збільшити перевагу киян у рахунку. "Динамо" без особливих проблем обіграв новачка Прем'єр-ліги, набирає 19 очок і продовжує одноосібно лідирувати в турнірній таблиці.

Проебал матч, но всегда за Динамо!!!
С победой,смотрим на днепр!
Все-таки эти перерывы на сборную сбивают с настроя и куража. Нравится командная, как у механизма, игра Динамо, жаль, что много неточных передач
Противная игра, вроде все и под контролем, возили в одни ворота,много не забили, но постоянно казалось что могут пропустить. После игр сборной всегда главное результат. Гол отменили как по мне несправедливо, Сирота никак не мог помешать вратарю отбить мяч, там добивал поляк в пустые в угол, а не мимо вратаря. Ну а если б Металлист в ответной атаке забил, а не в перекладину попал, то могло плохо закончиться. Супряга и Вербич очень расстраивают, и с реализацией беда, в лч будет пару моментов всего. Но ход по сезону пока нравится, 1 место надо сохранять
Сховати
Дід Панас, это когда он на 39-й минуте потерял позицию ( сцыкливо сместившись в центр ) и своего игрока и тот расстреливал Бойко с 10 метров? Повезло, что попал в перекладину... А так бы 0:1 и нервы.
Сховати
это суперкенжора, супертормоз
Сховати
супервася, у Луческу есть любимчики, кенджора, беседин, гармаш, они играют всегда, когда здоровы. Не потому что сильнее, а просто потому что нравятся тренеру. Тимчик лев матчу в сборной, но в Динамо ни в коем случае. Но пока есть результат, то критиковать рано, пусть играют кто играют. А вот если очки потеряют, то конечно за этих пассажиров будут критиковать и тренера. Мне важнее чтоб побеждали)
Сховати
Дід Панас, смотри на моем комменте про кенжору 4 минуса! Это за то. что указал на его грубейшую ошибку ( провал как обычно ).

Как минимум 4 крота на сайте живут. Им нужны такие "защитники" привозилы.
Дід Панас, критиковать надо всегда, если есть за что. А то потом будет поздно.
Ну вот щас игры с шахтой и ЛЧ и мы опять увидим как подсырает команду кенжора. Уверен.