10 вересня 2021 23:29
1

Керівник Федерації футболу Бразилії пожертвував собачий корм в якості вибачення за домагання

Глава Федерації футболу Бразилії Рожеріо Кабокло закупив і пожертвував тонну корми для собак, повідомляє UOL Esporte. Він зробив це в рамках угоди зі слідством у справі про сексуальні домагання.


Раніше стало відомо, що функціонер дозволяв собі домагання і неналежну поведінку на роботі щодо підлеглих. Так, його помічниця розповіла, що він називав її "сукою" і розпитував про інтимне життя і хотів нагодувати печивом для собак. Крім того, він, будучи в стані алкогольного сп'яніння, називав її " маленькою собачкою " і хотів нагодувати її собачим кормом. Після відмови співробітниці чиновник почав гавкати.


Також про неналежну поведінку Кабокло заявляли й інші співробітниці. У підсумку його відсторонили від роботи на 15 місяців. В рамках угоди зі слідством бразилець віддав тонну корму, а також ліки до Фонду захисту тварин. Також він передав мобільні телефони організації, бореться за права жінок.

Какое же это пожертвование? Пожертвование это когда добровольно и по велению сердца. А тут просто дешевая попытка откупиться под давлением следствия.