3 вересня 2021 20:53
4

Сборная Украины U-21 победила Сербию на старте отбора ЕВРО-2023

На виїзді підопічні Руслана Ротаня перемогли з мінімальним рахунком команду Сербії.


Відбірний турнір Євро-2023 молодіжна збірна України починала з одним зі своїх конкурентів, командою Сербії, в плани якої, як і синьо-жовтих, входить потрапляння на чемпіонат Європи.


Перший тайм активніше почали підопічні Руслана Ротаня. Гра була повністю під контролем гостей. Уже на четвертій хвилині кутовий у виконанні українців міг стати результативним, однак м'яч після подачі Назаренка воротар сербів перевів у стійку. Незабаром ще одна подача з кутового від Назаренка призвела до пожежі біля воріт господарів.


Уже на 14-й хвилині збірна України досягла свого. Вівчаренко з флангу віддав пас у центр, і Криськів із меж штрафного влучив точно в ціль. 0:1. Трохи пізніше міг забивати й сам Вівчаренко, але Гордич відбив цей удар.


У другій половині першого тайму серби трохи ожили. Вони намагалися створювати загрозу воротам Нещерета, але, крім одного небезпечного прострілу вздовж воріт, господарі нічим і не запам'яталися.


У дебюті другого тайму серби спробували захопити ініціативу, але нарвалися на контратаку, під час якої Криськів вийшов сам на сам, але не зміг обіграти голкіпера господарів. Серби відповіли тільки на 63-й хвилині, проте удар Каменовича прийшовся поруч зі стійкою.


Незважаючи на те, що в цей час збірна Сербії більше володіла м`ячем, українці гідно відповідали. Так, на 74-й хвилині знову в центрі уваги був Гордич після пострілу Назаренка. Утім, на 78-й хвилині гарно зіграв і Нещерет, потягнувши удар від Тетека.


Кінцівку поєдинку українці провели впевненно, так і не давши супернику зрівняти рахунок. Таким чином, підопічні Руслана Ротаня розпочали відбірний турнір із дуже важливої перемоги.


Відбірний турнір Євро-2023 (U-21)


Група H


Сербія (U-21) - Україна (U-21) - 0:1 (0:1)


Гол: Криськів (14).


Сербія (U-21): Гордич, Бекович (Відославлевич, 73), Честич, Маркович, Данічич, Павлович (Мілославлевич, 56), Ілич, Тетек, Йович (Гаврич, 80), Тедич, Стеванович.


Україна (U-21): Нещерет, Сич, Таловєров, Батагов, Вівчаренко, Михайленко, Бондаренко, Криськів (Желізко, 68), Судаков (Драмбаєв, 88), Назаренко (Брагару, 88), В`юнник (Супряга, 77).


Попередження: Честич (18), Стеванович (51), Маркович (59), Гаврич (86) — Таловєров (50), Бондаренко (90+4).

Сербія тренера плавила ??? Дивовижно - збірна Ротаня виграла !
Вюнника можно было и на минуте 60 менять, всю борьбу проигрывал.
С победой.
Хорошо играл Вивчаренко, Михайленко был неплох. Ну и Нещерет не пропустил.
Сховати
Ватель, Вивчаренко мне тоже понравился, отлично разгонял атаки. И вообще молодежка наконец-то неплохо сыграла. Смотрелись солидно и уверенно, не знаю что и думать, то ли Украина была так сильна, то ли Сербия настолько слабая.