30 серпня 2021 18:40
4

Игорь ЦЫГАНЫК: "Шкурин мне больше нравится, чем Рамирес"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі авторської програми "Циганик LIVE" порівняв Іллю Шкуріна та Еріка Раміреса.


"Мені Шкурін дуже подобається. Якщо говорити про нього і Раміреса, то Шкурін мені більше подобається. Він більше тиску створює на ворота суперників, аніж Рамірес. Рамірес ще поки не знайшов свого місця. Шкурін, мені здається, швидше зрозумів, що від цього чекають. У Раміреса багато метушні, він намагається шукати своє місце.


Але ситуація може змінитися за два-три матчі. Це абсолютно нормально. Якщо говорити про те, як футболіст рухається по футбольному полі, то поки що Шкурін мені подобається більше. І в матчі з "Колосом" з перших хвилин вийшов Шкурін. Тобто Луческу, можливо, також це відчуває", - сказав Циганик.

Пока вижу, из Эрика делают Беседина... Жесть. Он в первую очередь хорош тем что думающий и творящий игрок! Но в ДК всегда пытаются переделать игрока.
Рамирес мне чем-то напомнил Гонсалеса и Буено. Действительно, очень много суеты и безрезультатных движений. Однако второй тайм с Колосом в целом был каким-то неэффективным, слишком много уже какого-то баловства была. Поэтому посмотрим..
Я один читаю высказывания Цыганыка с его характерной крикливой интонацией и тембром?)
Ох и Игорюня)) Луческу відчуває) Думаю он не как Михайличенко и Хацкевич чувствует, а он с ними работает и видит кто сильнее